maanantai 10. lokakuuta 2011

Agility Training

"Agi ei oo meijän harrastus, ei tää onnistu..."

ja vasta lauseeksi... "Ei saa luovuttaa"

Joo elikkä eiliset agireenit meni aika pitkäksi, kun oli parisen tyyppiä mukana, ja kaikki piti tehä tarkasti ja toistaa miljoona kertaa:D Eipä siinä, agi on mukavaa, jos koira ois innostunu. Ohjeeksi tuli hankkia jtn. joka kiinnostaa ylenpalttisesti koiraa ja se juoksis sen perässä ku hullu... hmm.... jos nyt miettii, niin riku ei tykkää leikkiä, joten kai se pitää jotain linnunsiipeä ottaa mukaan. Onneksi pääsen Nellin kanssa aloittelemaan ensikesänä reeninkiä, tähän asti koti agii ja tokoo.  Mutta ihan positiivista palautetta tuli Katrilta (kouluttaja) ja Nyt oon sit ommellu parisen hihnaa ja pantaa... Asiasta viidenteen:D Lauantain vietin Rikun kanssa Erikan luona.

Kuvia en valitettavasti saanut reeneistä, kun ei ollu kuvaaja ja muutenki oli semmonen kakka keli et luntasato ja vettäsato ja pimiää oli.

Ja Riku poika ihana keksi hienon tempun tehä.. oltiin lähetystä ja toi yhtäkkiä ampasee kesken hienon suoritusken kentän toiseen päähän mettään hiirijahtiin... onneksi pysähty tekeen tarpeitaan niin sain kiinni, ja toisto tehtiin onnsituneesti perään, niin ei jääny huonoa makua suuhun:D

Eipä sitten muuta tältä erää, tänään vielä pitkät iltalenkit ja voilah:D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti